top of page

Page Title

När du bokar en tid hos mig , är det gratis att boka , och vi ingår ett avtala om en tid du själv valt att komma på din behandling .

Vårt avtal är att du kommer på din avtalde tid , du bokat  

Men vid en försening mer än 10 minuter , måste vi avboka och du debiteras fullt pris . 

Jag hinner inte med följande kund om du blir försenad .

Behöver du avboka ? Det bör ske före 48 timmar före din bokade tid & avbokar du inte din tid , debiteras fullt pris

En ögonfransförlängning är en skönhetsbehandling som syftar till att skapa lite längre fransar än dina egna fransar , samt fylligare och mer definierade ögonfransar.

 

Behandlingen innebär att en eller flera syntetiska fransar fästs på varje naturlig ögonfrans med hjälp av ett semi-permanent lim. Att behandlingen är semi-permanent, innebär att fransarna vanligtvis håller i upp till sex veckor, beroende på individuella faktorer som livsstil, ögonfransarnas tillväxtcykel och eftervård.

 Att tänka på före behandling : 

- Kom inte om du har en ögoninflammation 

-Undvik att komma med mascara på, eftersom den gamla mascaran gör så att fransförlängningens lim fäster sämre och jag kan då heller inte godkänna ett gratis återbesök, som normalt inom fyra dagar efter senaste bokad tid. 

 

Att tänka på efter behandling:

  • Tvätta inte ögonen de närmaste 24 timmarna efter behandlingen. Undvik även att simma, bada bastu och sola solarium de närmaste 24 timmarna. Detta för att ge limmet tid att härda till 100%.

  • Undvik att gnugga ögonen och var försiktig när du tvättar ansiktet, låt gärna ögonen lufttorka.

  • Använd inte vattenfast mascara. Om du måste kan du använda lite vattenbaserad mascara och vattenbaserad makeup-remover men bara längst ut på fransarna. Får ej innehålla propylen-glykol. Det absolut bästa är att undvika mascara helt!

  • Var rädd om dina fransar och undvik så mycket kontakt med dem som möjligt. Dra aldrig i en frans, limmet är så starkt att din egen frans sannolikt lossnar.

  • Använd inte vanlig ögonfransböjare.

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
bottom of page