top of page

En ögonfransförlängning är en skönhetsbehandling som syftar till att skapa längre, fylligare och mer definierade ögonfransar. Behandlingen innebär att en eller flera syntetiska fransar fästs på varje naturlig ögonfrans med hjälp av ett semi-permanent lim. Att behandlingen är semi-permanent, innebär att fransarna vanligtvis håller i upp till sex veckor, beroende på individuella faktorer som livsstil, ögonfransarnas tillväxtcykel och eftervård.

21766490_1518749581493635_2180852161104452582_n.jpg

ögonfransar 

Snygg utan smink 

Ögonfransförlängningen håller lika länge som din naturliga ögonfranscykel, cirka 30–45 dagar.

Det är olika på olika människor , endel tappar och får nya fransar var 15:e - 20: e dag 

Du tappar normalt mellan cirka 25–36 fransar under denna period, ditt mående drabbar också fransarna, om du t.ex är sjuk , mår psykiskt dåligt , ledsen , mens perioden . 

 

Därför är det bra att gå på ett återbesök efter 3–4 veckor eller när cirka hälften av ögonfransarna försvunnit) för en påfyllning.

Hello

Rengöring av dina fransar 

Oavsett om du har eller inte har extensions , behöver dina ögon rengöras , rengöring görs när du duschar och låter vattnet rinna ner över ögonen eller när du fyller händerna med vatten och sätter det i ansiktet (ögonen) , ögonens fransar jobbar stenhårt med att #städa" ögat och håller borta damm och smuts , det samlas i ögonvrån , det jag kallar för "sömsgrisar" , de måste bort , annars söker de sig upp i fransarna och fastnar där .

Rengör fransarna varannan dag ungefär.

Rester av smink, damm, morgongrus och annan smuts som kan fastna i fransraden och det förkortar hållbarheten. Du rengör bäst med oljefri rengöring eller fransschapoo och mycket vatten!

Bilden till höger visar "sömnsgrisarna" smutsen som kommer från ögat och hur det tar sig upp i fransarna om man inte tvättar dem så kan du ögoninflammation 

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
bottom of page