SHIPPING INFO

Här hemma på Åland , jan du välja om du vill komma efter din beställning eller om du vill att jag skall skicka hem den till dig .

Skickar till Sverige och Finland .

Din beställning inom Åland skickas utan spårning , till Sverige eller Finland skickar jag din beställning med spårning , så man kan följa hur paketet åker.

GENERAL INFO

Rosa katten  värnar om din personliga integritet och arbetar för att säkerställa att dina personuppgifter skyddas vid användning av våra tjänster. 

GPDR reglerna , enlighet med tillämplig lagstiftning (bl.a. Europeiska Unionens Allmänna Dataskyddsförordning 2016/679 av den 27 april 2016).

Köpinformation och villkor

Alla priser är inklusive moms. Priserna är dagspriser och uppdateras löpande. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser på grund av tryckfel, ändrade skatter och råvarupriser fram till det att ordern är bekräftad.

Beställning

 

Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning samt lagersaldo-, bild- och textfel.
När du godkänner dessa köpvillkor och din order uppstår ett bindande avtal. När vi mottagit din beställning skickas en bekräftelse via e-post med information om beställningen. I orderbekräftelsen framgår också vad som gäller beträffande ångerrätt och retur samt länk till dessa fullständiga köpvillkor.

Om någon av de varor du beställt inte skulle finnas hos min leverantör stryks varan från din order och beloppet återbetalas på ditt konto snarast. Vi restnoterar inte saknade produkter för senare leverans.

Färger som återges på bild kan avvika från de verkliga färger som produkterna har, då färger kan variera beroende på ljussättning och färgåtergivning mellan olika bildskärmar.

Leveransvillkor

Eftersom jag i nuläget inte har en lagerplats , kan jag inte förvara så mycket i mitt eget hem och därför tar jag emot din beställning och beställer efter dina produkter , beror lite på hur ni beställer , frakterna är dyra och försöker samla ihop till en lite större beställning . 

Betalningsvillkor

Presentkort
Presentkort kan köpas och användas som betalning 
Giltighetstiden är 1 år ifrån inköpsdatum.

Betalning 

Klarna Bank AB 

-Kortbetalning (Banköverföring)

-Direktbetalning (Bankkonto)

-PayPal

Användningen av personuppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas sekretesspolicy.

Ej utlöst paket

Om du inte löser ut ditt paket ber vi dig att kontakta posten för att returnera ditt paket, du riskeras att ersätta oss med 20€ om du inte hämtar ut ditt paket . 

Öppet köp/Ångerrätt /Retur av WEB-order

Vi erbjuder fri retur och 30 dagars öppet köp.
 

Presentkort och specialtillverkade varor kan inte returneras.

 

En vara som returneras ska vara oanvänd och i originalförpackning med etiketter kvar.

Ångerrätt

Enligt lagen om distansavtal har du ångerrätt i 14 dagar från det att du fått ditt paket. Varan får inte vara hanterad i större utsträckning än som varit nödvändigt för att fastställa dess egenskaper och funktion. Värdet av eventuell värdeminskning hos varan dras från det belopp som återbetalas.

Du har inte ångerrätt på:

-En vara som tagits fram eller specialtillverkats enligt dina anvisningar eller har en tydlig personlig prägel.

-En vara som med bruten försegling inte lämpligen kan återlämnas på grund av hälso- eller hygienskäl och förseglingen har brutits av dig.

Om du vill ångra ditt köp ska du meddela oss senast 14 dagar från det att du fått ditt paket.

Du kan inte ångra köpet bara genom att låta bli att hämta ut paketet. Du måste ge oss ett tydligt besked om att du ångrat köpet. Vi löser inte ut paket som skickas till oss mot postförskott.

Skicka tillbaka varorna så snart som möjligt, dock senast inom 14 dagar efter att du gett oss besked om ditt ångrade köp. Ombesörj att varorna är ordentlig packade, du har själv ansvaret tills vi tar emot dem.

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon