Vilda landskap

Scandinavian Herbs 

Scandinavian Herbs är en produktserie helt fri från parabener och andra konstgjorda ämnen. Produkterna är huvudsakligen baserade på isländska örter men det förekommer även produkter som har örter från annat geografiskt håll.

Vi säljer alla produkter med 100% återköpsgaranti. Om produkterna inte uppfyller dina krav eller om du av någon anledning inte är nöjd med innehållet, kontakta då din återförsäljare eller Scandinavian Herbs  för ev. byte till någon annan produkt eller för att få pengarna tillbaka. Denna garanti gäller under obegränsad tid, om ej bäst före datum är passerat, och minst halva innehållet av produkten ska finnas kvar. Behållaren får inte vara skadad. Du som kund står för returfrakten.

Scandinavian Herbs marknadsför svensktillverkade, naturliga och örtbaserade friskvårsprodukter för kropp och själ. Här hittar du allt från topp till tå, ansikts-, fotvårdsprodukter, kroppsvård, massageoljor och intimprodukter etc Våran serie är fri från parabener och aluminium. Företaget har funnits på marknaden i snart 20 år." Klicka in på butiken och läs mera om våra produkter 
och våra produkter är dryga 

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon