©2019 Rosa katten -Åland

Magiskt & andligt

Magiska stenar

Ädelstenar & kristaller

Många kunder tycker om att kristallerna och stenarna har olika typer energier och betydelse. kristallers egenskaper, stenar betydelse och hur magiska stenar påverkat människor. Du kan också läsa om chakrabalansering, hur du ska välja en sten till dig själv eller någon annan eller hur du ska rena dina kristaller och stenar.

Nyckeln till närvaro

Stenar och kristaller med energi, kristaller som betyder, har ett budskap och en mening
Stenar och kristaller har i årtusenden använts i medvetandegörande, helande och magiska syften. Talismaner och heliga ting har tillverkats av ädelstenar och kristaller sedan urminnes tider.
Det finns en lång tradition av att ge stenar ett symboliskt värde för att låta det påverka undermedvetna och omedvetna strömningar i vårt inre. Detta förbundet med den kraft som allt levande (inklusive stenar) besitter gör stenarna till utmärkta redskap för vår egen personliga växt och självförverkligande.

Råsten

Formerna som Moder Jord skapar i sitt inre är fascinerande - starka färger, klara kristaller och gnistrande naturliga fasetter. Mineral är spännande. Ingen sten eller kristall är den andra lik. Varje kristallkluster har sin egen personlighet. En rå ädelsten är vacker i sig, utan behandling, slipning och polering. Placera dina mineral bland blommorna i fönstret! Många har en ametist för god sömn på nattduksbordet.

Slipade mineraler/kristaller

Slipade och formade stenar som finns i olika former som te.x  klot, ägg, skivor, spetsar och hjärtan.kraftdjur,pyramider,statyer ,pendlar m.m 
produkterna kan dekorera och smycka eller förbättra chikraften i ditt hem med.

och ädelstenssorter.
bergkristallkluster och våra lampor av rosenkvarts, himalayasalt och andra ädelstenar är mycket omtyckta för både inom- och utomhusbruk.